'Mindennap imádkozzunk a Szentlélekhez!'

'Kedves Testvérek: engedjük, hogy a Szentlélek világossága elárasszon bennünket, hogy bevezessen minket Isten Igazságába, aki életünk egyetlen Ura. Krisztus igazsága, amelyet a Szentlélek tanít meg és ajándékoz nekünk, örökre és maradéktalanul érinti egész életünket. Fohászkodjunk hozzá gyakrabban, hogy vezessen bennünket Krisztus tanítványainak útján!'

Ferenc pápa
 

O jöjj Vigasztaló Szentlélek!Segíts megújítani az életünket!

 Oly nagy szükségünk van az élő hitre, az új utakra vezető bátor reményre, és a hegyeket mozgató lángoló szeretetre! Hiszem, hogy az emberiség jövője, s benne a mi népünké is szebb, jobb, igazabb lesz a következő években, évtizedekben, de azt is tudom, hogy ez csak is a világunkat mozgató, az életet adó Lélek műve lehet!

Nagy nagy alázattal szeretettel imádkozzuk Nagy Szent Terézzel: Itt vagyunk előtted, szélesre tárjuk szíveink ajtaját, járj át bennünket, és rendezd át életünket, világunkat!

 A fojtogató, gyanakvó, kapzsi, gőgös, telhetetlen, anyagias vágyainkat seperd ki, égesd fel és hozzál magaddal felszabadító friss új, távlatokra nyíló gondolatokat, fenntartható tiszta vágyakat, olyanokat melyek mindannyiunkat boldoggá tehetnek!

Böjte Csaba testvér